Vuoden 2021 Safer Internet Day – 4 viikkoa jäljellä – 4 asiaa, jotka voit tehdä nyt.

Helmikuun 9. päivänä järjestettävään Safer Internet Day -päivään on enää neljä viikkoa, joten tarkastelemme muutamia keskeisiä asioita, joita voit tehdä, jotta Safer Internet Day 2021 olisi tähän mennessä suurin!

 1. Rekisteröidy kannattajaksi
  Rekisteröitymällä kannattajaksi ja kertomalla meille hieman lisää suunnitelmistasi päivää varten, pääset näkyviin Yhdistyneen kuningaskunnan kartalle, joka osoittaa, miten upeasti ja laajasti eri puolilla maata järjestetään toimintaa! Ilman kaikkien Safer Internet Dayn tukijoiden upeaa työtä emme voisi tavoittaa ja innostaa näin suurta määrää nuoria eri puolilla Yhdistynyttä kuningaskuntaa.
 2. Lataa ja käytä koulutusresurssejamme ja parhaita vinkkejä
  Safer Internet Day -päivää varten on räätälöityjä resursseja 3-7-vuotiaille, 7-11-vuotiaille, 11-14-vuotiaille, 14-18-vuotiaille, vanhemmille ja huoltajille sekä ohjeita kasvattajille. Nämä ilmaiset oppimateriaalipaketit ovat saatavilla englanniksi ja walesiksi ja sisältävät oppituntisuunnitelmia, julisteita, esityksiä, aktiviteetteja, huippuvinkkejä, elokuvia ja paljon muuta!
  Tiedämme, että eri puolilla Yhdistynyttä kuningaskuntaa monet nuoret opiskelevat etänä. Jotta voisimme tukea sekä kasvattajia että nuoria, joiden kanssa he työskentelevät, teemme parhaillaan mukautuksia resursseihimme, jotta ne toimisivat parhaalla mahdollisella tavalla sekä kotona oppiville että oppilaitoksissa oleville nuorille. Mukautettujen resurssien pitäisi olla saatavilla ensi viikolla.
 3. Osallistu sosiaalisessa mediassa
  Mikset jakaisi tukeasi Safer Internet Daylle julkaisemalla viestin sosiaalisessa mediassa? Olemme laatineet paketin mahdollisista viesteistä ja muista keskeisistä tiedoista, jotka voit ladata täältä.
 4. Suunnittele tämä Safer Internet Day -päiväksi klo 8 aamulla
  Tänä vuonna tarvitsemme apuasi keskustelun käynnistämiseksi Twitterissä! Auta meitä aloittamaan Safer Internet Day -päivä ajoittamalla alla oleva twiitti tililtäsi 9. helmikuuta klo 8 aamulla:
  Tänään on Safer Internet Day! Liity meihin ja @UK_SIC:iin tänä #SaferInternetDayn päivänä paremman internetin luomiseksi – RT osoittaa tukesi! saferinternetday.org.uk.