SWGfL lahjoittaa mainehälytykset ja kuiskauksen kaikille kouluille

Tammikuun 2021 lukitustoimenpiteiden vuoksi yhteistyökumppanimme SWGfL tarjoaa tukea kouluille ja laajemmalle yhteisölle tarjoamalla kaksi tuotettaan Whisper ja Reputation Alerts maksutta viiden viikon ajan rajoitusten voimassaoloaikana. Viestintä ja tietoisuus ovat erittäin tärkeitä tämänhetkisessä tilanteessa, ja näiden lahjoitusten avulla koulut voivat ottaa jonkin verran hallintaa takaisin ja tuntea silti olevansa yhteydessä yhteisöönsä.

Mikä on Reputation Alerts?

Reputation Alerts on hallintatyökalu, jonka avulla näet, kuka puhuu koulustasi verkossa. Reputation Alerts kerää maininnat ja raportoi ne sinulle, olipa kyse sitten tiedotusvälineistä, blogeista tai verkkokommenteista, ja antaa samalla suorat linkit siihen, mistä kukin maininta on peräisin.

Yleisöllä on mahdollisuus puhua koulun kaikista näkökohdista eri kanavien kautta, olipa kyse sitten sosiaalisesta mediasta, tiedotusvälineistä tai keskustelufoorumeista. Riippumatta siitä, ovatko kommentit hyviä vai huonoja, koulun verkkomaine muotoutuu jatkuvasti tällaisten viestien perusteella. Kaikkein turhauttavinta on kuitenkin se, että on hyvin helppoa olla huomaamatta, mitä sanotaan!

Verkkomaineemme hallinta voi olla haastavaa, varsinkin kun internet on niin laaja ja helppokäyttöinen alue. Siksi tämän lahjoituksen avulla voit ottaa verkkomainintasi hallintaan aikana, jolloin yhä useammat ihmiset käyttävät internetiä. Reputation Alerts -palvelu ilmoittaa, kuka on puhunut koulustasi, ja avaa mahdollisuuksia vastata myönteisiin ja kielteisiin kommentteihin nopeasti ja helposti.

Tilaa Reputation Alerts -tilaus

Mikä on Whisper?

Whisper on nimettömänä toimiva viestintäjärjestelmä, jonka avulla oppilaat, henkilökunta ja vanhemmat voivat ilmoittaa kaikista huolenaiheistaan. Tekstiviestien tai verkkolomakkeiden avulla yhteisö voi luottaa siihen, että se voi puhua asiasta, samalla kun koulut hoitavat aktiivisesti turvavelvollisuuksiaan koulun porttien ulkopuolella.

Vuoden 2020 ensimmäisen lukituksen vuoksi oppilailla, vanhemmilla ja henkilökunnalla oli rajalliset mahdollisuudet ottaa yhteyttä kouluun nimettömänä. SWGfL lahjoitti Whisperin jo viime vuonna, mikä avasi uusia viestintäyhteyksiä kouluyhteisön sisällä. Koko lahjoituksen ajan Whisper tavoitti viime vuonna yli 35 000 oppilasta!

Vaikka kouluyhteisöt voivat tuntea olevansa tällä kertaa paremmin valmistautuneita, on edelleen vaikea pitää kiinni suojaamisvastuusta, erityisesti nykyisten viestintään liittyvien rajoitusten vuoksi. Siksi SWGfL avasi lahjoituksen koulujen käyttöön mahdollisimman pian. Älä anna lukituksen hiljentää yhteisöäsi!

Tilaa Whisper

Tämä artikkeli julkaistiin alun perin SWGfL:ssä.