Safer Internet Day 2021: Koulujen ja muiden tahojen tapoja juhlia etänä

Tänä Turvallisemman internetin päivänä haluamme tukea kaikkia ympäristöjä ja nuoria tutkimaan teemaa ”Internet, johon luotamme: luotettavuuden tutkiminen verkkomaailmassa”.

Koska monet nuoret opiskelevat nykyään etänä, olemme laatineet neljä asiakirjaa, joissa esitellään saatavilla olevia mielenkiintoisia resursseja. Näin kaikki nuoret voivat osallistua Safer Internet Day -päivän juhlallisuuksiin missä tahansa he ovatkin.

Marraskuussa 2020 lanseerasimme ilmaiset Safer Internet Day -opetusresurssit.

Näissä ilmaiseksi ladattavissa resursseissa tarkastellaan luotettavuutta verkossa ja tapoja, joilla nuoret voivat erottaa faktat fiktiosta viettäessään aikaa internetissä.

Materiaalit ovat saatavilla englanniksi ja walesiksi, ja ne on luotu kouluttajien käyttöön eri puolilla Yhdistynyttä kuningaskuntaa auttamaan 3-18-vuotiaita lapsia ja nuoria oppimaan verkkoturvallisuusasioista.

Nyt kasvattajat voivat myös saada lisäohjeita siitä, miten resursseja voidaan helposti mukauttaa ja tarjota eri-ikäisten etäopiskelevien nuorten tukemiseksi:

Opetusresurssien lisäksi kasvattajat voivat hyödyntää myös muita Yhdistyneen kuningaskunnan Safer Internet -keskuksen tarjoamia resursseja, kuten Safer Internet Day 2021 -päivän interaktiivista tietovisaa, Safer Internet Day 2021 -elokuvia ja resurssipakettia vanhemmille ja huoltajille.

Muita tapoja osallistua päivään

Safer Internet Day -päivään on enää kolme viikkoa, ja voit osallistua päivään muutamalla eri tavalla:

 1. Rekisteröidy tukijaksi
  Rekisteröidy tukijaksi ja liity satojen organisaatioiden joukkoon eri puolilla Yhdistynyttä kuningaskuntaa tukijalistalla. Jos olet jo rekisteröitynyt, kehota myös muita organisaatioita rekisteröitymään.
 2. Luodaan #AnInternetWeTrust
  Liity #AnInternetWeTrust-kampanjaan sosiaalisessa mediassa – lataa mallimme ja luo oma designisi!
 3. Lataa ja jaa resurssit
  Tutustu Yhdistyneen kuningaskunnan Safer Internet Centre -verkkosivustolla oleviin hienoihin resursseihin, kuten koulutuspaketteja, elokuvia, huippuvinkkejä ja paljon muuta!
 4. Testaa tietosi verkkoturvallisuudesta tietovisassa
  Mikset haastaisi perhettäsi osallistumaan Safer Internet Day 2021 -päivän interaktiiviseen tietovisaan? Testaa verkkoturvallisuustaitosi faktojen tarkistamisesta sponsoroituun sisältöön upouuden tietokilpailumme avulla.