Liity yli 1 700 muun Safer Internet Day -päivää tukevan organisaation joukkoon.

Yli 1700 koulua, yritystä, hyväntekeväisyysjärjestöä ja muuta organisaatiota on jo rekisteröitynyt Safer Internet Day 2021 -päivän tukijoiksi – oletko sinä?

Koska Safer Internet Day 2021 -päivään on enää kolme päivää, tiistai 9. helmikuuta, aikaa osallistua on enää vähän.

Tukijaksi rekisteröityminen vie vain muutaman minuutin ja tarjoaa mahdollisuuden kertoa meille suunnitelmistasi päivää varten. Organisaatiosi näkyy myös Yhdistyneen kuningaskunnan kartalla, jossa esitellään eri puolilla maata tapahtuvia upeita toimia.

Klikkaa tästä, niin pääset tukijan rekisteröintisivulle: Rekisteröidy Safer Internet Day 2021 -tukijaksi.

Safer Internet Day 2021 juhlistaa internetin hämmästyttävää tiedon ja mahdollisuuksien kirjoa ja sen mahdollisuuksia tiedottaa, luoda yhteyksiä ja inspiroida sekä tarkastella, miten nuoret voivat erottaa faktat fiktiosta.

Ilman Safer Internet Dayn tukijoiden upeaa työtä emme pystyisi tavoittamaan ja innostamaan niin monia nuoria ja edistämään heille verkkoturvallisuutta.

Seuraavassa on vain muutamia jo rekisteröityneistä tukijoista ja heidän viestinsä ennen Safer Internet Day 2021 -päivää…

BBC

Patricia Hidalgo Reina, BBC:n lasten- ja koulutusohjelman johtaja.

”Vuodessa, jolloin lapset ovat viettäneet enemmän aikaa verkossa kuin koskaan aiemmin, tämän vuoden teema ’internet, johon luotamme, ja luotettavuus verkossa’ on hyvin ajankohtainen viesti, ja olemme ylpeitä voidessamme olla mukana Safer Internet Day 2021 -tapahtumassa.”

Mencap

Abdul Hameed, jolla on oppimisvaikeus ja näkövamma, yhteiskouluttaja (LD ja urheilu)

”Yhä useammat ihmiset, joilla on oppimisvaikeuksia, käyttävät internetiä pitääkseen yhteyttä perheeseen ja ystäviin tänä aikana, mutta internet ei aina ole myönteinen kokemus. Mencap voi auttaa siinä ja saada ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi uuden ohjelmamme avulla. Let’s Get Digital auttaa oppimisvaikeuksista kärsiviä ihmisiä pääsemään käsiksi teknologiaan ja tarjoaa koulutusta digitaalisista taidoista, jotta internetistä tulisi turvallinen paikka.”

NAHT

Paul Whiteman, pääsihteeri

”Koulut voivat opastaa oppilaita turvallisessa verkossa toimimisessa esimerkiksi PSHE-, sosiaalisen median ja teknologian oppitunneilla, mutta myös yritysten on huolehdittava siitä, että niiden palvelut ovat turvallisia. Safer Internet Day on hyvä tapa varmistaa, että nuoret ovat tietoisia verkossa liikkumisen riskeistä ja hyödyistä.”

Kansallinen poliisipäälliköiden neuvosto

Simon Bailey, poliisipäällikkö ja lastensuojelusta vastaava poliisipäällikkö.

”Koska lapset viettävät yhä enemmän aikaa verkossa sekä oppimis- että huvitarkoituksessa, on entistäkin tärkeämpää, että heitä koulutetaan ja autetaan pysymään turvassa. On olemassa yksinkertaisia toimia, joilla me kaikki voimme tehdä verkosta paremman paikan lapsillemme, ja Safer Internet Day on loistava tilaisuus tuoda niitä esiin.”

NCA

Lynne Owens, pääjohtaja

”Tämänvuotisena Safer Internet Day -päivänä kannustan kaikkia lasten ja nuorten parissa työskenteleviä ammattilaisia osallistumaan päivän edistämiseen ja osallistumiseen hyödyntämällä täysimääräisesti Yhdistyneen kuningaskunnan Safer Internet -keskuksen kokoamia resursseja, elokuvia ja tietokilpailuja. Yhdessä voimme luoda paremman internetin.”

NSPCC

Peter Wanless, toimitusjohtaja

”Tiedämme, että lapset ja nuoret tarvitsevat aikuisten apua pitääkseen itsensä turvassa verkossa ja oppiakseen, keneen ja mihin he voivat luottaa verkossa. Safer Internet Day -päivä on loistava tilaisuus muistuttaa perheitä ja lasten kanssa työskenteleviä aikuisia siitä, miten tärkeää on käydä tätä vuoropuhelua ja kokoontua yhteen, jotta lapset voivat nauttia turvallisesti verkossa olemisesta.”

TikTok

Alexandra Evans,Euroopanlasten turvallisuudesta vastaavan yksikön päällikkö,Eurooppa

”Olemme ylpeitä voidessamme tukea Childnetin verkkoturvallisuusresursseja, joilla varmistetaan, että lapset, opettajat ja vanhemmat saavat arvokasta tietoa, vinkkejä ja neuvoja siitä, miten pysyä turvassa verkossa. Safer Internet Day on tärkeä tilaisuus pohtia niitä toimia, joita olemme toteuttaneet viimeisten 12 kuukauden aikana yhteisömme – erityisesti nuorempien käyttäjien – turvallisuuden takaamiseksi.”