Liity Guinnessin ennätysyritykseemme tänä Safer Internet Day -päivänä

Yhdistyneen kuningaskunnan Safer Internet -keskus ja 2Simple pyytävät apua lapsilta ja kouluilta ympäri maata, jotta he voisivat auttaa rikkomaan virallisen GUINNESS WORLD RECORDS™-tittelin tiistaina 9. helmikuuta järjestettävänä Safer Internet Day -päivänä.

Jos haluat rekisteröityä tukijaksi ja pysyä ajan tasalla Guinness World Records™ -yrityksestä, käy osoitteessa https://www.saferinternet.org.uk/register

Maailmanlaajuinen, yhteisölähtöinen lähestymistapa Safer Internet Day tavoittaa niin monia nuoria ja heidän perheitään, koska eri puolilla yhteiskuntaa toimivat organisaatiot tukevat kampanjaa upeasti ja kannustavat mahdollisimman monia ihmisiä osallistumaan siihen. Tänä vuonna olemme innoissamme saadessamme mahdollisimman monet nuoret yrittämään virallista GUINNESS WORLD RECORDS™ -titteliä.

Miten se toimii

Ennen tapahtumaa: Jaa tämä linkki 2simple.com/GWR oppijoiden ja kouluyhteisön kanssa.

Tapahtumapäivänä:

Vaihe 1 – Vieraile 2simple.com/GWR
Pyydä lapsiasi vierailemaan osoitteessa 2simple.com/GWR 9. helmikuuta 2021 kello 10.00 ja 10. helmikuuta 2021 kello 9.30 välisenä aikana ja klikkaa ”Pledge”.

Vaihe 2 – Tee lupauksesi
Oppijat voivat lisätä lupaukseensa piirroksia tai lausumia ja klikata tallenna.
Vain ensimmäinen lähetys on tukikelpoinen, saman henkilön tekemiä useita lupauksia ei lasketa mukaan yritykseen.

Vaihe 3 – Jaa
Kerro muille, että koulusi on osallistunut alla olevan sosiaalisen viestin avulla, ja käy osoitteessa 2simple.com/GWR koko 24 tunnin ajan katsomassa lupausten kokonaismäärää ja esimerkkejä.

Muita tärkeitä linkkejä osallistumiseen: