2 viikkoa jäljellä Safer Internet Day 2021 -päivään!

Safer Internet Day -päivään on enää kaksi viikkoa! Kerromme 6 tärkeintä asiaa, jotka voit tehdä nyt valmistautuaksesi juhlaan 9. helmikuuta.

 1. Rekisteröidy tukijaksi
  Rekisteröitymällä tukijaksi ja kertomalla meille hieman lisää suunnitelmistasi päivää varten ilmestyt Yhdistyneen kuningaskunnan kartalle, joka osoittaa, miten upeasti ja laajasti eri puolilla maata toteutetaan toimia! Ilman kaikkien Safer Internet Dayn tukijoiden upeaa työtä emme pystyisi tavoittamaan ja innostamaan näin suurta määrää nuoria Safer Internet Dayn avulla.
 2. Ilmoita kiinnostuksesi GUINNESS WORLD RECORD™ -yritystäsi kohtaan
  Käyttämällä tukijoidemme rekisteröintilomaketta voit myös ilmoittaa kiinnostuksesi osallistua GUINNESS WORLD RECORDS™ -titteliin, joka koskee internetin turvallisuuskampanjaa koskevan verkkolupauksen suurinta jakoa 24 tunnin aikana.
 3. Katso etäopiskelusovituksemme
  Koska monet nuoret opiskelevat nykyään etänä, olemme laatineet neljä asiakirjaa, joissa annetaan yleiskatsaus saatavilla olevista jännittävistä resursseista. Olemme myös luoneet kaksi esinauhoitettua kokousta ala- ja yläkouluille, jotka voit jakaa oppilaidesi kanssa ja auttaa heitä aloittamaan Safer Internet Day -päivän juhlallisuudet.
  Nämä resurssit on suunniteltu auttamaan kaikkia nuoria osallistumaan Safer Internet Day -päivän juhlallisuuksiin, missä tahansa he ovatkin.
 4. Katso videosisältöä
  Safer Internet Day -elokuvamme ovat mukaansatempaavia, lyhyitä videoita, joiden tarkoituksena on auttaa nuoria syventymään ajatuksiinsa luottamuksesta ja luotettavuudesta verkossa. Elokuvat toimivat koulutuspakettien jatkeena, ja niiden tarkoituksena on herättää keskustelua luotettavuudesta ja luottamuksesta verkossa.
 5. Testaa tietosi verkkoturvallisuudesta tietokilpailun avulla
  Safer Internet Day -tietokilpailumme on suunniteltu auttamaan nuoria testaamaan tietonsa verkkoturvallisuudesta otsikoiden tarkistamisesta sponsoroidun sisällön havaitsemiseen. Testaa omat tietosi tai kilpailkaa perheesi kanssa siitä, kuka on turvallisin verkkotietäjä.
 6. Jaa tämä Twitterissä
  Jaa tukesi Safer Internet Day -päivälle julkaisemalla viesti sosiaalisen median tileilläsi, esimerkiksi seuraava:
  Tuemme Safer Internet Day -päivää 9. helmikuuta! Liity meihin ja @UK_SIC:hen ja auta luomaan parempi internet tänä #SaferInternetDay päivänä www.saferinternetday.org.uk
  Safer Internet Day 2021:een ei ole enää pitkä aika! Tänä vuonna työskentelemme luodaksemme #AnInternetWeTrust ! #SaferInternetDay saferinternetday.org.uk @UK_SIC @UK_SIC

Haluatko saada viimeisimmät Safer Internet Day -uutiset?

Pysyäksesi ajan tasalla uusimmista Safer Internet Day -uutisista voit: